Televisie

Coax of toch liever interactief?

Bij TriNed is overstappen op (interactieve) televisie wel heel eenvoudig, omdat wij gewoon gebruik maken van de bestaande coax- en/of UTP kabels. Meestal is het dan ook niet nodig om de kabels te vervangen. In veel woningen ligt namelijk nog een coax-netwerk. Vaak is het omstekkeren van de hoofdaansluiting van deze coax-bekabeling al voldoende. Onze monteur zal dit tijdens de gratis installatie direct voor je doen. Je tv dient hiervoor wel DVB-C geschikt te zijn, dit controleer je in de specificaties van jouw tv.

Wil je liever interactieve televisie kijken via de UTP-kabel, geen probleem! Je kijkt dan televisie met een interactieve ontvanger. Je kunt naast het gebruik van interactieve televisie ook gebruik maken van de coaxkabels, die bijvoorbeeld nog boven in de slaapkamers liggen. Je kijkt op iedere tv met een coaxkabel de zenders uit het basispakket (ruim 100 zenders) zonder aanpassingen of extra smartcard. 

televisie

Digitale televisie

Klik hier voor meer informatie over de verschillende opties voor digitale tv

Opnemen, pauzeren en terugkijken

Met de uitbreiding Interactief Plus kun je eenvoudig via je interactieve ontvanger of de TV App programma’s opnemen en later terugkijken, live televisie pauzeren of begin gemist kijken. 

Interactieve televisie

Klik hier voor meer informatie over interactieve televisie

Zenders

Klik hier voor ons zenderoverzicht

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Nog vragen? Neem dan contact met ons op.