Internet

Surf Rááázendsnel met glasvezel

Wat voor pakket je ook kiest, supersnel internet van 500 Mbps zit er altijd in. Deze kun je zelfs upgraden naar 1.000 Mbps voor maar 5 euro extra! Het grote voordeel is dat je met glasvezel een gegarandeerde snelheid hebt. Zelfs als de hele buurt online is en je met meerdere apparaten tegelijkertijd gebruikmaakt van internet. 

Haal het maximale uit je internet

Supersnel grote bestanden versturen of downloaden is zo gepiept, want alleen met glasvezel gaat het uploaden even snel als downloaden met snelheidsgaranties. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over traag internet. 

Constant sterke verbinding

Wij verzekeren je een constant sterke verbinding met het glasvezelnetwerk. Geen haperingen of storingen meer. Internet is een onlosmakelijk onderdeel van ons leven geworden. Het is daarom logisch dat je een snelle verbinding wilt die je blind kunt vertrouwen. Een verbinding die onafhankelijk van de buren is en waarbij overbelasting niet aan de orde is. Met glasvezel is het mogelijk om altijd gegevens te versturen met de snelheid van het licht. Een razendsnelle en stabiele verbinding. Zelfs tijdens de spitsuren. 

Dankzij FTTH (Fiber to the Home) bieden wij je internetsnelheden aan die op jouw adres ook écht beschikbaar zijn. Zo heb je altijd je eigen glasvezelaansluiting in huis die je niet hoeft te delen met de buurt. 
Wij gaan alleen voor de beste kwaliteit voor jou!

Snelheidsgarantie

TriNed garandeert een minimale meetbare downloadsnelheid van 450 Mbps bij een 500 Mbps internetabonnement en bij een 1.000 Mbps glasvezelabonnement een minimale meetbare downloadsnelheid van 750 Mbps. De meetbare uploadsnelheid kan bij beide glasvezelabonnementen tot maximaal 450 Mbps worden gegarandeerd.

De snelheidstest dient op minimaal drie verschillende dagen en op drie verschillende dagdelen uitgevoerd te worden via speedtest.trined.nl met als gekozen server ‘TriNed B.V. Sint-Oedenrode’.

De snelheidsmeting dient aan een aantal voorwaarden te voldoen:

  • De computer dient voorzien te zijn van een 1 Gbps netwerkkaart en mag niet ouder zijn dan 3 jaar.
  • Alle programma’s op de computer moeten gesloten zijn (inclusief virusscanner en firewall).
  • De computer dient via minimaal een cat5e-netwerkkabel op een gigabitpoort van de door ons geleverde router aangesloten te zijn.
  • Bij het gebruik van een eigen router kunnen we de snelheid niet garanderen en is de snelheidsgarantie niet geldig.
  • De links van de resultaten (via KOPIEER LINK) dienen via een melding in MijnTriNed aangeleverd te worden.
  • Indien aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan zal TriNed de beperking van de snelheid behandelen als individuele klantstoring.
  • Op het draadloze signaal wordt geen garantie gegeven, uitsluitend op een verbinding via een vaste netwerkkabel.

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk hier of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Ik wil wel glasvezel maar weet niet welke pakket ik moet kiezen… Gezien de huidige maatregelen is het voor ons niet mogelijk om lokaal aanwezig te zijn om jou persoonlijk te adviseren. Bel of mail ons voor een passend advies of voor hulp met je aanmelding. Corona proof, gratis en geheel vrijblijvend.