Verenigingsactie

Verdien geld voor uw vereniging

Door uw leden te bewegen om een glasvezel internetverbinding via ons af te nemen, verdient u geld voor uw vereniging! Doe dus mee met onze verenigingsactie!

verenigingsactie

Waarom nu aanmelden voor de verenigingsactie?

E-Fiber (Glasvezelkabel beheerder), TriNed (Provider) en wij van HWFiber (verkooppunt) willen zo veel mogelijk aanmeldingen zien te bereiken voor de aanleg van glasvezel in de Hoeksche Waard. Daar profiteren wij allemaal van, maar u kunt hier ook van profiteren door mee te doen.
Uiteraard worden ook andere verenigingen benaderd, dus het is slim om zo snel mogelijk aan te melden, zodat anderen er niet met uw deel van door gaan.

Hoe werkt de verenigingsactie?

U meld uw vereniging aan bij onze partner TriNed door de inschrijvingskaart volledig in te vullen en te mailen naar verenigingsactie@team.trined.nl. Tijdens het aanmeldproces kan iedereen die een glasvezelabonnement wil afsluiten kiezen voor welke club, vereniging of stichting zij willen begunstigen. Als de klant uw vereniging kiest krijgt uw vereniging hiervoor vervolgens € 10,- per aanmelding voor van TriNed. Dus hoe meer leden een abonnement afsluiten en uw vereniging selecteren, hoe hoger het sponsorbedrag! Wie weet, kan uw vereniging binnenkort een nieuw koffiezetapparaat kopen, de biljartlakens vernieuwen of een andere verenigingswens vervullen. Ook niet leden kunnen uw vereniging selecteren!

Breng deze sponsoractie dan ook zo goed mogelijk onder de aandacht van uw leden.
Wijs uw leden op deze website (www.hwfiber.nl) en zorg dat ze zich aanmelden via onze aanmeldlink (https://www.hwfiber.nl/bestellen/). Hoe meer aanmeldingen, hoe hoger de bijdrage voor de vereniging. Heeft jouw vereniging meer dan 50 aanmeldingen dan verdubbelen wij het bedrag naar € 20,- per aanmelding. (Voor alle aanmeldingen, dus ook de eerste 50!) De sponsorbijdrage wordt per kwartaal uitgekeerd wanneer het glasvezelabonnement ook daadwerkelijk actief is. Er zijn geen verdere verplichtingen of kosten aan deze actie verbonden.

Mochten uw leden niet direct willen aanmelden voor een glasvezelverbinding kunnen ze zich wel aanmelden voor onze nieuwsbrief zodat ze op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen.